Τηλέφωνο

+30 23210 49115

Email

eu@teicm.gr

Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων

Δευ - Παρ: 7πμ - 3μμ

Βαρζή Κασσιανή
Βαρζή ΚασσιανήCalabria/Italy

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα Erasmus στέκεται αρωγός στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη του συμμετέχοντα. Χαρακτηριστικό των Erasmus είναι ο κοινωνικός χαρακτήρας που αναπτύσσουν οι συμμετέχοντες, οι ενεργή συμμετοχή σε δράσεις, η εξάσκηση των εκπαιδευτικών γνώσεων, η όξυνση των ικανοτήτων τους, η ενίσχυση της ικανότητας επίλυσης προβλημάτων, μία ευκαιρία να ανταλλάξουν οι φοιτητές μεθόδους και αποτελεσματικές πρακτικές που χρησιμοποιούν στις χώρες τους.


Παπατζήκα Ματίνα
Παπατζήκα ΜατίναPorto/Portugal

Το Erasmus ήταν μια από τις σημαντικότερες εμπειρίες της ζωής μου . Όχι μόνο ανακάλυψα τις δυνατότητες μου σαν προσωπικότητα, ανεξαρτητοποιήθηκα ενσωματώθηκα σε καινούργιες κουλτούρες έζησα καινούργιες εμπειρίες αλλά και με το Erasmus Traineeship ξεκίνησα την επαγγελματική μ καριέρα σε πολυεθνικές εταιρίες που υποστηρίζουν το diversity. 12 χρόνια μετά ζω και εργάζομαι ακόμα στην χώρα την οποία πραγματοποίησα το πρόγραμμα Erasmus. Μου έδωσε πολλές ευκαιρίες τόσο σε προσωπικό όσο κ επαγγελματικό επίπεδο.


Διαμαντόπουλος Μεγακλής
Διαμαντόπουλος ΜεγακλήςVilnius/Lithuania

Για μένα το Erasmus είναι μια μοναδική εμπειρία που πρέπει να ζήσει ο κάθε φοιτητής. Αποκτάς πολλές εμπειρίες, Γνώσεις, Δημιουργείς, Ταξιδεύεις, Συναναστρέφεσαι με νέα άτομα διαφορετικής κουλτούρας, Σε βοηθά να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, να κοινωνικοποιηθείς και να απελευθερωθείς.